style2
0850 214 3324
Ankara Asfaltı No: 2/A 34718 Acıbadem - Kadıköy - İSTANBUL

Varis Clinik

Ana Sayfa

Ana Sayfa

KLINIKA E DIAGNOSTIKIMIT, KURIMIT DHE MBROJTJES SE VARIÇEVE DHE SEMUNDJEVE TE DAMAREVE

Adresa  :Okan Üniversitesi Hastanesi Acıbadem Polikliniği
                   Ankara Asfaltı No: 2/A 34718 Acıbadem - Kadıköy - İSTANBUL

Telefon : 0850 214 3324

Website : http://www.varismerkezi.com.tr/

E-mail  : varis@varismerkezi.com.tr

 

Me përvojën profesionale mbi njëzet vjet Op. Dr. Mustafa K. Calik dhe ekipi i tij për diagnostikimin dhe kurimin e sëmundjeve të damarëve po ofron shërbime sipas zbulimeve të reja mjeksore. Filozofia jone themelore është duke ju dëgjuar juve dhe vlerësuar shëndetin tuaj të kuptojmë problemin tuaj dhe tu ofrojmë mundësi më të përshtatshme kurimi. Mbasi të kemi zgjidhur problemin tuaj duke ju mbajtur nën kontroll jemi krenar të jemi një qendër ku mund të keni besim dhe të mund të kontaktoni lehtësisht me ne.

Kirurgjia vaskulare eshte departamenti mjeksor që merret me semundjet mjeksore dhe kirurgjikale të të gjithë damarëve si arteret, venat ose limfat. Evitimi me operacion në formimet e trompozës për shkak të fortësisë së damarëve, në bllokimet embol, vendosa e stentit, angioplasty tullumbace, bllokimet dhe ngushtimet, ndërhyrjet kirurgjikale dhe greft endovaskular ne kurimet e anevrizmave, operacionet e variçeve, kurimet me ilaçe për mënjanimin e mpikjes në bllokimin e damarëve, kurimet për shkrirjen e mpiksjes përbëjnë çështjet kryesore të kirurgjisë së damarëve.

Faktorët e ndryshëm si plakja, diabeti, lëndët toksike, ( përdorimi i duhanit), pasiviteti fizik dhe semundjet e ndryshme bëhen shkak i ngushtimit dhe bllokimit të damarëve.
Nga arteri i bllokuar i gjithë organi ose pjesa që nuk ushqehet behet kangren dhe humbet funksionet e saja. 
Ndërsa në bllokimet e venave të zhvilluara më pak sipas përhapjes së bllokimit pak ose shumë shfaqen çrregullime funksioni.

Op. Dr. Mustafa K.Çalık
Cardio Vascular Surgeon
ÖZEL KADIKÖY ŞİFA ATAŞEHİR HOSPITAL

loading